Joris Veer is dé specialist op het gebied van woninginrichting in de Krimpenerwaard. Voor de volledige aankleding van uw (nieuwe) woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie vloeren, raamdecoratie, gordijnen, zonwering, verf en behang. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden in onze ruime showroom aan de Voorhaven in Schoonhoven.

Met buitenzonwering houdt u de warmte buiten en blijft uw woning in de zomer lekker koel. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Of u nu op zoek bent naar uitval- en terrasschermen, markiezen, rolluiken of zelfs terrasoverkappingen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor de inrichting van uw kantoor, bedrijfsruimte of school denkt het team van Joris Veer Woninginrichting graag met u mee. Met de juiste keuze voor vloeren, raamdecoratie en zonwering bepaalt u de sfeer van uw bedrijf of organisatie. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN:

In verband met het Covid-19 virus en de minimale bezetting die wij hierdoor hanteren, zijn wij genoodzaakt tijdelijk onze openingstijden aan te passen.

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Door deze minimale bezetting, kan het ook langer duren voordat uw mail beantwoord wordt, de telefoon opgenomen wordt, of de offerte wordt verzonden. Maar wij werken er met zijn allen aan om allen aan om uw vragen te beantwoorden, uw vloeren te leggen of raamdecoratie te  monteren met inachtneming de regels van RIVM.

Wij rekenen op uw begrip  en medewerking in deze.

 

Met vriendelijke groet,
Team Joris Veer Woninginrichting.