Joris Veer is dé specialist op het gebied van woninginrichting in de Krimpenerwaard. Voor de volledige aankleding van uw (nieuwe) woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie vloeren, raamdecoratie, gordijnen, zonwering, verf en behang. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden in onze ruime showroom aan de Voorhaven in Schoonhoven.

Met buitenzonwering houdt u de warmte buiten en blijft uw woning in de zomer lekker koel. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Of u nu op zoek bent naar uitval- en terrasschermen, markiezen, rolluiken of zelfs terrasoverkappingen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor de inrichting van uw kantoor, bedrijfsruimte of school denkt het team van Joris Veer Woninginrichting graag met u mee. Met de juiste keuze voor vloeren, raamdecoratie en zonwering bepaalt u de sfeer van uw bedrijf of organisatie. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Update Corona virus en de werkzaamheden
Hoe gaat Joris Veer Woninginrichting om met het coronavirus?

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Veiligheid en gezondheid staan voorop en al onze medewerkers volgen de adviezen van het RIVM op.

Na de persconferentie van minister president Rutte, hebben wij besloten de showroom open te houden en onze gebruikelijke openingstijden te hanteren zolang dit verantwoord is. We volgen de richtlijnen van het RIVM en ontvangen jullie (op gepaste afstand) graag in onze showroom.
De showroom is echter wel met minimale bezetting geopend.

Ook onze monteurs en stoffeerders blijven hun werk verrichten, zolang dit verantwoord is. Heeft u een afspraak gepland staan, zullen wij u persoonlijk berichten.

Heeft u vragen, zijn wij gewoon bereikbaar via info@jorisveer.nl.

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en veranderingen.
Wij rekenen op uw begrip en medewerking.