Joris Veer is dé specialist op het gebied van woninginrichting in de Krimpenerwaard. Voor de volledige aankleding van uw (nieuwe) woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie vloeren, raamdecoratie, gordijnen, zonwering, verf en behang. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden in onze ruime showroom aan de Voorhaven in Schoonhoven.

Met buitenzonwering houdt u de warmte buiten en blijft uw woning in de zomer lekker koel. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Of u nu op zoek bent naar uitval- en terrasschermen, markiezen, rolluiken of zelfs terrasoverkappingen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor de inrichting van uw kantoor, bedrijfsruimte of school denkt het team van Joris Veer Woninginrichting graag met u mee. Met de juiste keuze voor vloeren, raamdecoratie en zonwering bepaalt u de sfeer van uw bedrijf of organisatie. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

I.v.m. herstel van Corona en quarantaine deze week (dinsdag 4 mei  tot zaterdag 8 mei) AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 

Deze week is de showroom geopend:
dinsdag van 09.30 tot 17.30 uur
woensdag van 09.30 tot 13.30 uur
vrijdag van 09.30 tot 13.30 uur.
 
Wij zijn te bereiken via mail info@jorisveer.nl en beperkt telefonisch bereikbaar op 0182-381822.
 
De werkzaamheden op de werkvloer gaan gewoon door. 
Excuses voor het ongemak.