Joris Veer is dé specialist op het gebied van woninginrichting in de Krimpenerwaard. Voor de volledige aankleding van uw (nieuwe) woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie vloeren, raamdecoratie, gordijnen, zonwering, verf en behang. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden in onze ruime showroom aan de Voorhaven in Schoonhoven.

Met buitenzonwering houdt u de warmte buiten en blijft uw woning in de zomer lekker koel. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Of u nu op zoek bent naar uitval- en terrasschermen, markiezen, rolluiken of zelfs terrasoverkappingen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook voor de inrichting van uw kantoor, bedrijfsruimte of school denkt het team van Joris Veer Woninginrichting graag met u mee. Met de juiste keuze voor vloeren, raamdecoratie en zonwering bepaalt u de sfeer van uw bedrijf of organisatie. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op afspraak geopend!

Bel ons op 0182-381822 voor een afspraak in de showroom of op locatie.

We overleggen dan gezamenlijk hoe we het aan kunnen pakken onder deze bijzondere omstandigheden, waarin we letten op elkaars gezondheid.

Verf, laminaat, pvc of behang nodig voor het klussen? Geef dan de bestelling door, mail naar info@jorisveer.nl of bel naar 0182-381822. Wij bezorgen de bestelling aan huis.

De buitendienst werkt, volgens de richtlijnen van het RIVM, op locatie gewoon door. Mocht er een afspraak staan, dan zullen wij persoonlijk contact opnemen om alles nog even door te nemen.