Vacature verkoopadviseur Showroom Ben je een

Vacature verkoopadviseur Showroom Ben je een echte gastvrouw of gastheer en heb je affiniteit met vloeren, raamdecoratie en interieur? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve, creatieve en commerciële verkoopadviseur voor onze showroom. Jij bent: gastvrij, klantgericht, commercieel, herkent verkoopkansen, punctueel, creatief, teamplayer, flexibel, hebt ervaring in de Retail, leergierig, enthousiast en 32/40 per…

Trendy, strak & zéér voordelig!” Een

Trendy, strak & zéér voordelig!” Een trend die al enkele jaren een feit is, de industriële betonlook is niet meer weg te denken uit het interieur. Met de vinylcollectie ‘Construct’ introduceert Interfloor een zeer betaalbare PVC vloer op 400 cm breed als aanvulling op de bestaande succesvolle Interfloor ‘look-a-like beton kwaliteiten’. Construct is ontwikkeld als…

Vandaag het nieuwe Forbo Marmoleum stalenboek

Vandaag het nieuwe Forbo Marmoleum stalenboek ontvangen met hierin de 2 nieuwe ontwerpen Terra en SplashMarmoleum Splash linoleum vloeren | Forbo Flooring SystemsDeze duurzame linoleumvloer heeft een opwindend nieuw ontwerp van een algemene lichtgrijs met verrassende kleuren die er doorheen gluren.

In verband met diverse omstandigheden is

In verband met diverse omstandigheden is de showroom gesloten tot 23 januari. We zijn wel gewoon op de vloer aanwezig en de mail wordt zo snel als mogelijk beantwoord. Excuus voor het ongemak maar vanaf 23 januari bent u weer van harte welkom in de showroom!

Zojuist een mooi werk opgeleverd. In

Zojuist een mooi werk opgeleverd. In deze woning mochten wij 27 stuks aluminium Sunway Raambekleding jaloezieën monteren. Geplaatst met klemsteunen om niet in de kunststof kozijnen te hoeven boren. De jaloezieën zijn uitgevoerd met de optie megaview. Een 25 mm lamel met de doorkijk van een 50 mm jaloezie.

In het nieuwe kantoor van Jan

In het nieuwe kantoor van Jan Koudstaal Vastgoed & Assurantiën B.V. mochten wij de raambekleding monteren. Hier hebben wij Holland Haag vitrage, stof Vibe gehangen aan zwarte 28mm dikke railroedes.