Stapt u binnen bij Joris Veer, dan is de kans groot dat Anne Krijnen u begroet. Sinds 2017 werkt deze enthousiaste interieurstylist in de winkel.

Veel Schoonhovenaren kennen Anne nog van de Rabobank, waar ze vijftien jaar lang een commerciële functie vervulde. In haar vrije tijd was ze echter al vaak bezig met interieur. Ze houdt ervan om oude dingen op te knappen; wat goed uitkomt aangezien ze in een monument woont. Toen ze de vacature van Joris Veer zag, liep ze direct even naar haar overburen voor meer informatie. Binnen een uur had ze haar cv afgegeven.

“Daarna was het snel geregeld”, kijkt Anne terug. Ze heeft zich in recordtempo alle producten eigen gemaakt en inmiddels heeft ze ook de opleiding tot interieurstylist succesvol afgerond. “Want bij interieur werk je veel op gevoel, maar het is belangrijk om ook de technische achtergrond te kennen.”

Kleur

Kleur is Anne’s specialiteit. Ze voelt feilloos aan wat kleur in een ruimte doet en kan klanten daardoor uiterst goed adviseren. “Ik vind het ontzettend leuk als mensen met een lege plattegrond komen en je hen kunt helpen om hun ideeën te vertalen naar hun eigen huis”, zegt Anne. “Het is een hele investering om je huis te stofferen, waardoor het spannend is om voor kleur te kiezen. Mensen zijn bang dat ze het zat worden of dat het te druk wordt. Ik laat graag zien dat kleur ook veilig kan zijn en sfeer en diepte geeft aan een woning. Wanneer je kleur goed combineert met de meubels kun je er een prachtig geheel van maken.”