Joris Veer Woninginrichting startte negen jaar geleden op de zolder van Joris en zijn vrouw Wendy. Zij is interieurstyliste, woninginrichter en stoffeerder. Al doet ze tegenwoordig vooral het administratieve werk en verzorgt ze de planning voor alle werkzaamheden.

Daarnaast houdt deze duizendpoot zich bezig met het inkopen van bijvoorbeeld de enorme collectie gordijnen. De winkel heeft meer dan 600 soorten gordijnen in alle kleuren, stijlen en prijsklassen. Ieder jaar selecteert Wendy samen met Anne de mooiste nieuwe stoffen en maakt ze nieuwe showbanen. “Er is altijd wel iets innovatiefs bij. Zo hebben we tegenwoordig ook prachtige gordijnen van gerecycled materiaal. Van het plastic afval uit zee en oud nylon wordt een econyl vezel gemaakt. Deze materialen zijn momenteel erg populair.”

Joris en Wendy waren op slag verliefd op de producten van Sunway. Daarom hebben wij de volledige collectie raamdecoratie opgenomen in het assortiment. “Sunway levert kwaliteit. Dat zie je direct. Ze hebben echt hele mooie producten die met prachtige details zijn afgewerkt. Toen ik ze voor het eerst op de beurs zag, wilde ik het meteen voor mijn eigen raam hebben”, vertelt Wendy enthousiast.

Wendy laat u in de showroom aan de Voorhaven graag zien wat voor mooie producten Joris Veer Woninginrichting in huis heeft. “Ik hoop u eens te mogen begroeten in onze winkel!”