Joris Veer Woninginrichting

Buitenzonwering

/
Buitenzonwering

Buitenzonwering

Ben je tijdens een warme zomer toe aan schaduw en verkoeling? Kies dan voor de buitenzonwering van Joris Veer Woninginrichting!
Schermopname (24)

Knikarmschermen

Voor kwalitatief hoogwaardig en betaalbare buitenzonwering, een groot aanbod en voor elk type woning, bieden wij de oplossing. Kom langs in de showroom voor het beste advies en ruime collectie aanbod. Met een knikarmscherm profiteer je van een lagere temperatuur in huis en een aangename schaduw in de tuin. Zo geniet je optimaal van een warme zomer.

Schermopname (14)

Markiezen

Met markiezen kiest u voor een stijlvolle en karakteristieke zonwering. Ze zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, kleuren en dessins. De basis van een markies wordt gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap, waarbij de details nooit uit het oog verloren worden.

Screens.

Screens

Onze collectie is van hoogwaardig kwaliteit, windvast en heeft een efficiënte vorm van vlakhangende zonwering. Daarnaast zijn de screens erg praktisch, stijlvol, maar toch ook modern. Het doek is door middel van een speciaal ritssysteem bevestigd in de geleider waardoor het screendoek altijd mooi strak zit.

Rolluik

Rolluiken

Veel mensen kiezen voor rolluiken om inbraken te voorkomen. Maar ook als u gesteld bent op uw privacy, dan kan een rolluik ook uitkomst bieden tegen inkijk. Een ander voordeel is dat rolluiken isolerend werken en hinderlijk geluid buiten de deur houden. Daarnaast houden rolluiken de zon buiten en zorgen zij ervoor dat het binnen lekker koel blijft.

uitvalscherm

Uitvalscherm

Er is een ruime keuze aan doeken wanneer je kiest voor een uitvalscherm. Ga je bijvoorbeeld voor één kleur, meerdere kleuren, een streepmotief of juist een apart dessin? De uitvoering van het doek bepaalt de uitstraling van uw uitvalscherm. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat ze tot een hoek van 135° uit kunnen vallen, waardoor hij relatief weinig ruimte inneemt.