Projecten

/
Projecten

Projecten

Een kantoor, praktijkruimte of aula stofferen. Ook voor projecten ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij verzorgen vakkundig de aanleg van vloeren, gordijnen en zonwering en helpen graag van A tot Z.

Een ruimte laten voorzien van een nieuwe vloer? Dit is meestal een behoorlijke ingreep, maar niet als je dit laat uitvoeren door ons. Dankzij een heldere en duidelijke werkwijze kun je zonder zorgen een ruimte laten omtoveren tot nieuw met een nieuwe projectvloerbedekking. Een direct toepasbaar advies op locatie met daarbij een complete inmeting van de ruimte. Kwalitatief projectmatige vloeren geleverd onder de beste condities. Een team met vakkundige stoffeerders die uw ruimte omtoveren als nieuw. 

We laten je graag de eindeloze mogelijkheden zien en helpen je graag bij de keuze van de juiste vloer die past bij het project.

Wij kunnen desgewenst oude vloeren verwijderen, egaliseren de bestaande ondervloer of leggen een gepaste ondervloer, wanneer we vakkundig de nieuwe vloer installeren. Wij hebben een ruime keuze aan gordijnen die voldoen aan de juiste kwaliteit en eisen binnen het bedrijfsleven, onderwijs of de zorg. En ook de zonwering wordt helemaal geadviseerd aansluitend bij de vloeren en gordijnen.

Maar of het nu gaat om het leggen van vloeren, het aanbrengen van zonwering en raambekleding of een geheel nieuwe uitstraling wij verzorgen de volledige uitvoering tot in detail. Totaal ontzorgen met persoonlijke aandacht voor jou staat daarin centraal. We organiseren het zo dat het bedrijfsproces niet op zijn kop hoeft te worden gezet. We werken liever mét dan voor jou.

 

Wij zijn trots op de kwaliteit van het werk dat wij afleveren!