Insectenwering

/
Insectenwering

Insectenwering

In de lente gaan de deuren open. Frisse lucht en zonneschijn mogen naar binnen. Maar insecten liever niet natuurlijk! Ook voor insectenwering ben je bij ons aan het juiste adres.
Plisséhordeur

Plisséhordeur

De plisséhordeuren bieden een stijlvolle en decoratieve oplossing voor gewone deuren, tuindeuren en schuifpuien. Door zijn vernuftig systeem kan hij op elke gewenste stand gepositioneerd worden. Door de vele opties is hij in vrijwel iedere situatie toepasbaar.

inzethor plisé

Inzet/voorzethorren

De inzethor is geschikt voor vrijwel alle type draai -/ kiepramen. Door de verdikte rug van het profiel is de hor zwaarder en blijft zeer stabiel. Alle inzethorren worden op een speciale roltafel met machine gerold waardoor de hor altijd zijn positie blijft houden en het gaas altijd strak in het frame opgesloten zit.

raamrolhor

Raamrolhorren

De raamrolhorren onderscheiden zich vooral door zijn grote gebruiksgemak en zeer vriendelijke montage. Bij ontwikkeling is getracht een volledig onderhoudsvrije hor te ontwikkelen. De treklijst is zo uitgevoerd dat je hem ook kunt draaien en dat die op de buitenkant is te monteren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom.