Joris Veer Woninginrichting

Woninginrichting

Persoonlijk advies

Wat is onze aanpak?

Kom langs voor inspiratie

Je persoonlijke smaak bepaalt of jij je thuis voelt in je huis. Maar wat als je niet weet wat je smaak is? En of dat ook echt de beste keuze voor jou is? Onze stylisten helpen je graag.
Plan snel een afspraak in!

Laat je door ons adviseren

Een adviesgesprek met een styliste helpt je gerichte keuzes te maken voor je interieur. Wil je een uitgebreid adviesgesprek, waarin we alle stappen doorlopen naar een interieur dat bij jou past, maak dan een afspraak met onze interieurstylisten.

Sfeervolle raamoplossingen

Voor je raam zijn er talloze mogelijkheden, van lichtdoorlatend tot verduisterende zonwering of gordijnen, sfeerverhogend en praktisch. Voor elk raam hebben wij de juiste oplossing.
Oók voor je draai-kiepraam of lichtkoepel.

Waar moet je vloer aan voldoen?

Een vloer kies je niet ieder jaar.
Welke praktische eisen stel jij aan je vloer?
In welke ruimte komt hij te liggen en wie gebruikt de vloer? Vloerverwarming en vloer- en geluidsisolatie zijn ook zaken die we meenemen in ons advies.

Wat doe je op of met de wand?

Moet de wand harmoniëren of juist accentueren? Voor die effecten is er een breed scala aan mogelijkheden. Van gewone muurverf en exclusieve krijtverven tot houten wandpanelen, natuurlijk behang, of een wallpaper met foto.

Laat een 2D- of 3D ontwerp maken

Graag adviseren onze interieurstylisten jou bij het maken van persoonlijke keuzes. Bezoek onze showroom, laat je adviseren en inspireren. Wij kunnen een ontwerp voor je maken zodat je er een echt beeld bij hebt en zeker weet waar je JA op zegt!

Plan een afspraak in

Joris Veer Portret Collega's-11

Inspiratie