Joris Veer Woninginrichting

Raamdecoratie

/
Raamdecoratie

Raamdecoratie

Voor sfeervolle raambekleding bent u bij Joris Veer aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment vouwgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen en nog veel meer raambekleding. 
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte.

Eclips rolgordijnen

Eclips rolgordijnen

Eclips rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze Raamdecoratie kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval. De Eclips rolgordijnen bieden een aantal modellen, ieder met hun eigen decoratieve en functionele eigenschappen.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Daarnaast zijn de Horizontale Jaloezieën ook uitermate geschikt voor dakramen. Er zijn een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassingen.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. De houtcollectie bestaat uit diverse houtseries met ieder een eigen look een feel.

Plissé shades

Plissé shades

Plissé Shades worden gemaakt van geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Plissé Shades zijn decoratief en veelzijdig. Plissé Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

Duette shades

Duette shades

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product isolerende eigenschappen, waardoor zomerhitte geweerd wordt en ‘s winters de warmte vastgehouden wordt.

Woodweave Blinds

Woodweave blinds

Een geheel ander type houten Raamdecoratie zijn de Woodweave Blinds, een houten optrekgordijn. Woodweave Blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout) zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen.

Nubus Shades

Nubus shades

Kleur is bepalend voor sfeer en warmte in huis. Gaat u voor subtiel of kiest u liever een pittig kleuraccent voor uw Nubus® Shade? Ook met de dessins bent u vrij om naar hartenlust met kleur te variëren. Er zijn moderne geometrische patronen, maar er is ook een mooie natuurlijke print met takken.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering. U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Geen ander type Raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt. Er zijn verschillende mogelijkheden qua modellen. Van een nonchalante uitstraling tot een modern/ strak interieur, de keuze is er!

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Dé Raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien. Geniet met paneelgordijnen van uw uitzicht en lichtinval, zonder concessies te doen aan uw privacy. Onze collectie Paneelgordijnen biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom.