Joris Veer Woninginrichting

Wandbekleding

/
Wandbekleding

Wandbekleding

Laat je adviseren over de kleur die past bij je interieur. Ontdek al onze mogelijkheden en de nieuwste trends op het gebeid van behang en wandpanelen en van muurverf tot krijt en lakverf.
Wil je de wanden in je woonkamer, hal, slaapkamer of op kantoor accentueren? Ook daarvoor ben je bij Joris Veer aan het juiste adres.

Behang

Behang is terug van weg geweest! Met niets anders geeft je zo snel een andere look aan je interieur. Een creatieve manier om de muren weer in een fris jasje te steken. Met de oneindige keuze in verschillende prints en motieven creëer je in korte tijd een groots effect in huis. Bij ons vind je het allemaal.

Packshotmetverfnieuw

Verf

Een nieuwe kleur op de muur geeft je gehele interieur een boost en is een eenvoudige manier om een (nieuwe) woonstijl te benadrukken. Wij helpen je met de juiste keuze voor welke soort verf. In welke ruimte ga je aan de slag en welk effect wil je creëren? Wij helpen je graag.

Akoestiche wandpanelen

De mogelijkheden van deze panelen met akoestisch vilt en fineer latten zijn eindeloos. De panelen hebben standaard maten, maar zijn gemakkelijk op maat te zagen. Verkrijgbaar in meerder kleuren en twee maatvoeringen. Start maar met verfraaien van iedere gewenste ruimte.