Gordijnen

/
Gordijnen

Gordijnen

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Dan kun je bijna niet anders dan binnenlopen bij Joris Veer Woninginrichting. De showroom heeft meer dan 600 soorten gordijnen in alle kleuren, stijlen en prijsklassen.
transparante gordijnen

Transparanten

Transparanten werken privacy verhogend, zorgen voor warmte en sfeer, geven uitstraling aan een ruimte en zorgen voor huiselijkheid. De mate van privacy kun je zelf bepalen door de juiste keuze in dichtheid van de stof. Naast deze eigenschappen zijn ze ook nog eens decoratief!

Overgordijnen

Gordijnen zijn de basis van een interieur, en door de talloze structuren, designs en patronen is er voor ieder een passend gordijn te vinden. Naast aankleding hebben gordijnen ook meerdere functies, denk aan isoleren, ter verbetering van de akoestiek of het verduisteren van de slaapkamer.

ophangsystemen

Ophangsystemen en confectie

In de showroom kunnen wij de diverse mogelijkheden van confectie laten zien, waarin veel mogelijk is. Vaak worden gordijnen gehangen aan een gordijnrails, maar ook hierin kunnen wij meerdere opties aanbieden, denk aan railroede. Hiermee geef je een karakter aan de gordijnen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom.