Vloeren

/
Vloeren

Vloeren

 De basis van ieder interieur! Hieronder een overzicht van de diverse type vloerbedekking.
originalweb (1)

PVC

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout of steen, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Naast dat PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn PVC vloeren ook nog eens heel stil én waterbestendig.

IVC_MODULEO-HOME_049-1000x1250

Moduleo Moods

Een hippe vloer die direct in het oog springt? Eentje die al je lievelingskleuren en -structuren combineert? Ga voor Moduleo Moods, de creatieve vloercollectie van Moduleo®. Van visgraatvloer tot geometrisch vloerpatroon … wie bij jou over de vloer komt, herkent meteen jouw persoonlijkheid.

Novilon hongaarse punt

Vinyl

Met de kleuren en dessins van een vinylvloer kun je alle kanten op. Er is ontzettend veel keuze. Nostalgische tegeltjes, een industriële betonlook of een traditionele visgraat, het is er! Vinyl is onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk met water worden gereinigd.

Belakos-tapijt

Tapijt

Tapijt geeft je dat echte ‘thuis’ gevoel. Tapijt is zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Je hebt de keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen.

Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum is de beste vloerkeuze voor elk duurzaam interieur. Door te kiezen voor duurzame materialen op kantoor, school of winkel, draag je zelf ook bij aan een beter milieu! Duurzaam, ijzersterk én geproduceerd op Nederlandse bodem.

Laminaat

Laminaat

Creëer eenvoudig een natuurlijke sfeer in huis met een laminaat vloer met houtmotief of steenmotief. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment. Zo zijn er laminaatvloeren met houtmotief en een voelbare houtstructuur, maar ook dessins met zeer glad leisteen. Onze laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden.

Floorclouring

Floor Colouring

Vloeibare vloerafwerking met een fraaie betonlook uitstraling. Verkrijgbaar in 9 kleuren. Je brengt een fraaie strakke vloerafwerking aan en door de toevoeging van het FloorColouring pigmentatiepoeder creëer je een decoratieve, industriële uitstraling. Een moderne vloer, waarvan er geen twee hetzelfde zijn.

liquid

Liquid Design

LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Deze innovatieve Eurocolvloeivloer biedt een totaal andere beleving, door zijn blijvend veerkrachtige eigenschappen, natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Het resultaat van een uitgebalanceerde mix van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen waardoor deze gietvloer milieuvriendelijk is.